Sött och salt till glöggen
Foto: Anna Skoog / Björn Tesch
Recept | Recept

Sött och salt till glöggen

Låt lussekatterna vila under helgens glöggmingel och bjud på saftiga kakor och salta tilltugg i stället.

Publicerad 2014-12-12

Sweet and savory, säger engelsmännen. Sött och salt. Glögg är sött i sig själv och passar bra till sältan i ädelostar och salta skorpor. Samtidigt är det alltid gott med någonting sött – varför inte testa saffranskakan med mandelmassa och lingon?

5 recept till glöggen

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas