Njut av en grön middag före jul
grön trerätters Foto Björn Tesch
Recept | Fräscht

Njut av en grön middag före jul

Passa på att njuta av en grön skön trerättersmiddag innan det är dags för julens alla skinkor och korvar.

Publicerad 2011-12-16

Sillar, lax, skinka, korv, köttbullar, sylta, revbensspjäll, lammstek… Julen går till stor del i köttets och fiskens tecken.

Passa på att njuta av något annat innan jul. Här är en helgrön middag, med fräsch bruschetta till förrätt, lyxig getostgratäng som varmrätt och en läcker semifreddo till avslutning.

Är du ingen älskare av vegetariskt och tycker att det blir för ortodoxt att inte servera kött över huvud taget kan du enkelt komplettera getostgratägen med goda charkuterier eller något annat som faller dig i smaken.

 

Grön trerättersmeny

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas