Bli vassare i köket med Italienkännaren och kocken Johanna Westman och sommeliern Pernilla Nilheim. Tillsammans lagar vi en ljuvlig trerätters italiensk höstlunch och när vi satt oss till bords tar vinprovningen vid. OBS - ändrat datum.
Johanna och Pernilla. berättar allt om smakkombinationer, italienska mattraditioner och låter oss smaka på nya spännande naturviner. Temat för kursen är Risotto och viner från Piemonte. Vi fokuserar på grönsaker i säsong och naturliga viner med historia. Vi lär oss nytt och har roligt ihop! Passar dig som är ensam, par eller flera.
Kursdatum: 26 oktober
Tema: Risotto, tryffel och norditalienska viner
Inklusive: Förrätt tonfisktartar med straccitella och friterad kapris samt tiramisu till efterrätt.
Ingår: All mat och dryck. Vi lagar maten tillsammans på plats (begränsat antal platser). Fyra viner provas.
Plats: Mosebacke Matstudio, kl 10.30-13.10
Pris för medlemmar: 1 795 kr
Dina inspiratörer
Johanna Westman (till höger på bilden) är programledare och kokboksförfattare som delvis växt upp i Italien och har full koll på det italienska köket och dess olika regionala variationer.
Pernilla Nilheim (till vänster på bilden) importerar italienska hantverksviner från gårdar som värnar om miljön. Hon har både bott i Italien samt drivit en italiensk restaurang i Stockholm i sju år.
Kurs via Zoom kostar 595 kr per kurs eller 995 kr för båda. Välj mellan risotto eller hemlagad pasta eller båda. Varje kurs tar ca en timme. Vi lagar mat ihop, lär oss om italienska mattraditioner och viner. Du får inköpslista och vintips i god tid.
BOKA DIN PLATS!
Klicka här för att anmäla dig eller skicka mail till info@mosebackematstudio.se eller ring 070 424 0765.