Majsknäcke
Foto: Colourbox
Recept

Majsknäcke

Med olika frön och majsmjöl bakar du ett krispigt knäckebröd.

Tidningen Senioren
Publicerad 2009-03-20

4 dl majsmjöl
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
1 dl pumpafrön
1 dl (oliv)olja
5 dl kokhett vatten
flingsalt

  1. Blanda de torra ingredienserna. Häll i olja och vatten. Platta ut tunt på 3-4 plåtar mellan två bakplåtpapper.
  2. Strö över flingsalt. Grädda en timme i 150 grader.
Tidningen Senioren
Publicerad 2009-03-20
senioren-nr-2
Artikeln är hämtad ur Senioren nummer 2 / 2017. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Seniorerna och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas