Kyckling med bulgur och vitlökscrème
Recept | Busebkelt

Kyckling med bulgur och vitlökscrème

Den här rätten passar också bra med lax. Vill du att det ska gå ännu snabbare – byt bulgur mot couscous. Längre ned hittar du en länk till fler busenkla recept.

Tidningen Senioren
Publicerad 2021-10-29

4 portioner
2 kycklingfiléer
1 burk crème fraîche
vitlök
basilika
olja
salt, peppar
paprikapulver

1 Koka bulgur enligt förpackningen.
2 Strimla kycklingfilén i tunna skivor. Fräs den i olja med vitlök och ganska mycket salt och peppar.
3 Blanda crème fraîche med pressad vitlök och basilika, smaka av med salt och peppar.
4 Toppa med paprikapulver.

Här hittar du fler busenkla recept

Tidningen Senioren
Publicerad 2021-10-29

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas