”Kesofrutti”
Mat | Recept | recept

”Kesofrutti”

Tidningen Senioren
Publicerad 2022-06-17

4 portioner
400 g Keso
3 msk vispgrädde
1 knivsudd vaniljpulver
200 g färska jordgubbar, sköljda och snoppade
ca 1 msk florsocker
1 citron

1 Blanda keso med ovispad grädde och vaniljpulver. Lägg upp i fyra djupa skålar.
2 Skiva jordgubbarna tunt och lägg i skålen. Pudra över florsocker och raspa över citronskal.

Tidningen Senioren
Publicerad 2022-06-17

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas