Deviled eggs
Foto: Lina Eidenberg Adamo
Mat | Recept

Deviled eggs

Tidningen Senioren
Publicerad 2024-05-16

2 portioner, 15 minuter

Fyllda ägghalvor är ju riktig festmat men går utmärkt att äta när som helst man är sugen på ägg. Kan förslagsvis serveras med en blomkålssallad och bröd till.

4 ägg
salt
2 msk majonnäs
1 msk dijonsenap
2 kvistar färsk rosmarin

1. Hårdkoka äggen i saltat vatten, skölj direkt i kallt vatten och skala.

2. Dela äggen i halvor och tryck ut gulorna i en bunke. Tillsätt majonnäs och senap efter eget önskemål eller efter receptet och tillsätt kanske lite finhackad chili om du vill ha starkare smak. 

3. Klicka smeten i ägghalvorna och toppa med färsk rosmarin.

Text & recept: Camilla Pérez

Tidningen Senioren
Publicerad 2024-05-16

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas