2 port
1 liten påse blandad sallad
1/2 rödlök
1 tomat
2 brödskivor, helst surdegsbröd
2 tjocka skivor chèvre
Senapsvinägrett
1/2 tsk dijonsenap
1/2 dl olivolja
4 msk balsamvinäger
Salt
Svartpeppar
Topping
Flytande honung
Valnötter
Svartpeppar
1 Värm ugnen till 200 grader.
2 Blanda ihop vinägretten.
3 Lägg salladen i en skål, ringla över vinägretten och blanda runt.
4 Skiva löken tunt och skär tomaterna i tunna skivor.
5 Fördela salladen på två tallrikar, lägg på tomat och rödlök.
6 Lägg brödskivorna i en ugnsform, lägg chèvreskivorna på brödet.
7 Grilla mitt i ugnen i 4–5 minuter. Lägg bröden på salladen, ringla över honung och toppa med valnötter.
8 Strö över svartpeppar.