Recept | Recept

Grillad paprika på crostini

Små crostini är trevligt tilltugg till en drink

Publicerad 2008-01-15

3 grillade röda paprikor (finns på burk i livsmedelsaffärer)

1/2 vitlöksklyfta
1 msk kapris
Naturella crostini eller lite större bruscettakex

1. Hacka paprikan och blanda med hackad kapris och mycket finhackad vitlök. Rör ned 1 msk olivolja och låt smakerna blanda sig i minst en timme, gärna över natten i kylskåp.
2. Ta fram paprika i god tid ur kylen så att den inte är kylskåpskall.
3. Klicka paprikaröra på crostini och servera. Toppa eventuellt med extra kapris.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas