Färgstark mat till Påsk
Foto Linda Prieditis
Recept | Läckert

Färgstark mat till Påsk

Påsken är en riktig mathögtid med traditionella inslag men också stor möjlighet att släppa loss. Testa våra recept på ägg, lax, lamm och påsktårta!

Publicerad 2014-04-11

Påskbordet kan vara precis lika dignande och härligt som julbordet, fast mer avslappnat. Sill, lax och ägg är trogna följeslagare på påsken. Vi har också valt att låta mycket grönt vara i fokus, och att avsluta kalaset med en smaskig chokladtårta.

Text Anna Henning Moberg

Här hittar du 5 recept till påskbordet

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hornsgatan 172, Stockholm
Postadress: Box 38063 100 64 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas